Dear subscribers! Please pass metrics from the 1st to 5th of each month and in the case of gas smell, emergency call 104 If gas smell detects, call 104
Ми працюємо, а Ви залишайтеся вдома!

Ми працюємо, а Ви залишайтеся вдома!

30.04.2020 09:32

«Тернопільгаз» підприємство, що входить до об’єктів критичної інфраструктури області. У час, коли країна бореться з епідемією коронавірусу, життя та безпека своїх працівників, які щоденно виконують обов’язки для забезпечення безперебійного постачання газу до кожної домівки, є вкрай важливою. 
Незалежно від того маленький це хутір, невеличке село чи значно більший населений пункт – всюди, де проведена газифікація в області і де необхідний та неминучий контакт зі споживачем, кожен працівник «Тернопільгазу» забезпечений належним захисним одягом та проводить необхідні роботи не наражаючи на небезпеку зараження COVID-19 ні себе, ні споживача.
Для підприємства важливо, щоб і споживач, і спеціаліст були у безпеці. Щоб після завершення робочого дня та повернення додому наші працівники та їх близькі залишалися здоровими, та щоб країна змогла повернутися до повноцінного життя.
В свою чергу, вдень чи вночі, в умовах карантину, фахівці «Тернопільгазу» продовжують працювати для забезпечення безаварійного та безперебійного газопостачання області, а споживачів просимо не наражати себе на небезпеку та залишатися вдома!