Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
Заміна газопроводу низького у селі Дибше Тернопільського району

Заміна газопроводу низького у селі Дибше Тернопільського району

30.08.2021 08:25

Найбільший обсяг робіт «Тернопільгазу» із реконструкції газових мереж та споруд на них припадає на теплу пору року. У цей період погодні умови дозволяють працівникам газового господарства області максимально швидко і якісно виконати поставлені завдання. 

Так, влітку 2021 року, підприємством проведено заміну стального газопроводу низького тиску протяжністю 600 метрів у селі Дибше Тернопільського району, що був введений в експлуатацію 1972 року, та встановлено 23 лічильники на межі земельних ділянок (згідно укладених актів розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін).  

До слова, жителі села з острахом віднеслись до ремонтних робіт через загрозу пошкодження дорожнього покриття. Проте, у таких місцях силами «Тернопільгазу» дорогу відновлено. 

Крім цього, у вересні 2021 року працівниками Козівського управління з експлуатації газового господарства буде проведена робота із заміни газопроводів середнього і низького тисків у селі Щепанів протяжністю 1160 метрів та заміни 19 лічильників газу, а по вулиці Шевченка, що у смт Козова, – робота із заміни шафового газорегуляторного пункту. 

Безаварійний та безперебійний розподіл природного газу є незмінним та непохитним принципом роботи «Тернопільгазу». Ми працюємо для кожного споживача Тернопільщини! 

Завжди Ваш - «Тернопільгаз»