Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
Підписання Угоди про співпрацю

Підписання Угоди про співпрацю

22.04.2024 12:52

Відбулася ділова зустріч голови правління "Тернопільгаз " Ореста ЖЕРЕБЕЦЬКОГО та директора  Тернопільського обласного центру зайнятості Миколи ГОРОДЕЦЬКОГО.

Під час зустрічі обговорили ряд питань, зокрема  - щодо підбору персоналу, навчання та перенавчання працівників, отримання грантів на створення або розвиток власного бізнесу, активних програм сприяння зайнятості населення, спрямованих на підтримку роботодавців, збереження і створення нових робочих місць.

Директор Тернопільського ОЦЗ Микола Городецький  акцентував увагу на можливостях отримання роботодавцями компенсацій, у тому числі -  за облаштування робочого місця працевлаштованої особи з інвалідністю.

Голова правління "Тернопільгаз " та директор Тернопільського ОЦЗ домовились про проведення спільних заходів, подальшу комунікацію, а також  якісний і оперативний підбір кваліфікованого персоналу на замовлення роботодавця на засадах рекрутингу.

Результатом зустрічі стало підписання Угоди про співпрацю, яка, як зазначив Орест Жеребецький  « є своєрідним стимулом для партнерів працювати злагоджено й продуктивно . Адже - зібратися разом є початок,  триматися разом є прогрес, працювати разом є успіх».