Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
У «Тернопільгазі» відбувся тренінг з використання приладів vLoc3 для визначення місцезнаходження інженерних мереж

У «Тернопільгазі» відбувся тренінг з використання приладів vLoc3 для визначення місцезнаходження інженерних мереж

01.02.2022 13:25

Корпорація Vivax-Metrotech розробляє та виробляє прилади для визначення місцезнаходження інженерних мереж під землею та обладнання відеоінспекції для перевірки внутрішнього стану металевих і неметалевих трубопроводів.  

У вівторок, 25 січня 2022 року, у головному підприємстві «Тернопільгазу» відбулося навчання спеціалістів районних газових господарств, які займаються проведенням комплексного приладового обстеження підземних газопроводів.  

Увазі представлений Приймач vLoc3-5000, який дозволяє визначати місцезнаходження та глибину залягання газопроводу, місця пошкодження ізоляції та інш.  Дані про географічне розташування газових мереж, отримані за допомогою GPS модуля, можна завантажити для подальшого аналізу та використання з Географічною інформаційною системою (ГІС) або картами Google. 

Також було проведено навчання по роботі з Приймачем vLoc3 RTK-Pro, який має внутрішній стільниковий модуль RTK (RTK - це технологія позиціонування на сантиметровому рівні для підвищення точності даних) з можливостями підключення до стільникової мережі 4G LTE.

Використовуючи ці функції оператор може збирати дані про географічне розташування газових мереж з точністю до 2 см. 

На сьогодні «Тернопільгаз» використовує уже сім Приймачів vLoc. Ми впроваджуємо на практиці інноваційні розробки, щоб стати кращими для нашого споживача. Адже, досягнути найвищої продуктивності праці можливо за умови професійного використання сучасних технологій.   

Завжди ваш – «Тернопільгаз»