Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
Реконструкція запірних пристроїв на Тернопільщині триває

Реконструкція запірних пристроїв на Тернопільщині триває

30.04.2021 14:04

Модернізація газопроводів та споруд на них, оновлення обладнання для точного та об’єктивного обліку спожитого газу - незмінний шлях «Тернопільгазу», щоб забезпечити безаварійний та безперебійний розподіл природного газу до кожного споживача. Підприємство активно підтримує введення та застосування ноу-хау у галузі.

Зокрема, 21 квітня 2021 року, працівниками будівельно-монтажної дільниці головного підприємства та службою будівельно-монтажних робіт Бережанського районного газового господарства ПрАТ «Тернопільгаз» замінено п’ять клинових засувок на стальні кульові крани. Також були проведені підготовчі роботи для подальшого підключення п’яти мобільних витратомірних комплексів на села: Геновичі, Жуків, Біще, Лапшин, Надрічне-Урмань Тернопільського району. Мобільні витратомірні комплекси дозволять забезпечити якісний облік спожитого природного газу у перелічених населених пунктах.

Минулого року такі мобільні витратомірні комплекси змонтовано на вулиці Золочівській, що у місті Бережани, а також у селах Жуківського куща, Куропатники, Шибалин. Роботи проведені в рамках виконання Програми розвитку газорозподільного підприємства «Тернопільгаз».

Завжди Ваш – «Тернопільгаз»!