Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
Реконструкція газопроводу середнього та низького тиску у селі Голгоча на Підгаєччині

Реконструкція газопроводу середнього та низького тиску у селі Голгоча на Підгаєччині

09.11.2022 12:53

Голгоча – населений пункт Підгаєцької міської громади на Тернопільщині. Протяжність газопроводу у селі складає 12 кілометрів. Газифікація проведена у 1991-1995 роках, внаслідок чого тепло блакитного вогнику отримала 551 оселя. Стальний газопровід щорічно перевіряють на пошкодження, адже безаварійне та безперебійне газопостачання до кожної домівки є головним нашим завданням.

При проведенні комплексного приладового обстеження, фахівці Підгаєцької дільниці Бережанського управління з експлуатації газового господарства виявили частину газопроводу в незадовільному стані. Для безпеки жителів села та з метою попередження витоків газу було прийнято рішення про заміну аварійної ділянки.

У жовтні 2022 року розпочата реконструкція об’єкту. Заплановано замінити 595 метрів підземного газопроводу середнього тиску та 1490 метрів – низького, встановити 72 вузли обліку газу на межі домогосподарств. Наші спеціалісти працюють у посиленому режимі, щоб встигнути завершити роботи до холодів.

Поліетиленові трубопроводи мають ряд суттєвих переваг, а саме: високу еластичність, міцність, довгий термін їх експлуатації. Прокладаються такі газопроводи без захисту та ізоляції, а трудомісткість їх монтажу у 2-3 рази нижче стальних.

Поки ворог нещадно нищить критичну інфраструктуру держави, ми боремось за перемогу на своєму фронті та робимо усе можливе, щоб у кожній оселі було безпечно, тепло і затишно. 
Роботи виконуються в рамках Програми розвитку ПрАТ «Тернопільгаз» на 2022 рік. Ми працюємо для Вас!

Завжди Ваш – «Тернопільгаз»