Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
Професійна проща працівників газових господарств області у Зарваниці

Професійна проща працівників газових господарств області у Зарваниці

05.10.2021 08:31

Невимовно світла атмосфера панувала у Марійському духовному центрі в Зарваниці, вчора, 03 жовтня 2021 року, де відбулась професійна проща газовиків. Цей захід щорічно присвячується Дню працівників нафтової, газової танафтопереробної промисловості, що відзначається у другу неділю вересня. 

Уже символічно єпископ-помічник Тернопільсько-Зборівський Української греко-католицької церкви Кир Теодор Мартинюк провів Божественну Літургію, благословив присутніх на добрі справи, побажав здоров'я, довголіття на многії літа. Єпископ зауважив, що цей день є першою неділею після свята Воздвиження Чесного Хреста Господнього, і це додало ще більшої урочистості і духовності до спільної молитви прочан.

Колег привітав голова правління підприємства Олег КАРАВАНСЬКИЙ. Він зауважив, що з 1050 населених пунктів Тернопільської області 923 на сьогодні газифіковано. Це стало можливим і завдяки тому, що тут, у святому місці, в Зарваниці, щорокугазовики просять Благословення Господньогона добрі справи. За словами Олега Івановича, для «Тернопільгазу» була надважлива газифікація Зарваницького куща, та вдалось це зробити підприємству у 2005 році. Тоді село Зарваниця та 13 навколишніх населених пунктів отримали довгоочікуване тепло блакитного вогника.

Після спільної молитви кращі працівники підприємства з нагоди професійного свята отримали заслужені відзнаки та нагороди, а саме: Митрополичі Подячні Грамоти, почесні відзнаки І, ІІ та ІІІ ступенів НАК «Нафтогаз України», почесні грамоти НАК “Нафтогаз України”, Почесну відзнаку Тернопільської державної адміністрації, Почесні грамоти та  Подяки ПрАТ “Тернопільгаз”, Почесні відзнаки, грамоти та подяки об'єднаної профспілкової організації.

Вперше їх було вручено на площі Марійського духовного центру.