Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
Готові прийняти будь-які виклики

Готові прийняти будь-які виклики

27.10.2022 15:04

Війна - це страшна подія, яка постійно присутня зараз в житті кожного українця. Вона перебуває на передньому плані нашої реальності. Але попри все наша нація, наш народ вміє витерти сльози і знайти той ковток чистого повітря, який стимулює йти вперед. Вперед до праці, а значить і до перемоги! Підприємство ПрАТ "Тернопільгаз", керуючись власним девізом - безаварійне та безперебійне газопостачання, не припиняє роботу з оновлення транспорту, який завжди повинен бути на поготові в критичних ситуаціях.

Аварійні газові служби Бучацького, Козівського управління з експлуатації газового господарства та Монастириської дільниці Бучацького управління у 2022 році поповнилися трьома новими автомобілями.  Даний спеціалізований транспорт має високу прохідність та ряд вагомих переваг, що дає можливість у найкоротші терміни прибути та попередити виникнення аварійної ситуації. Викликати дану службу можна за номером  «104».

Автомобілі укомплектовані найсучаснішим обладнанням європейського зразка, а саме: електронними детекторами газу для пошуків витоків газу, трасошукачем, перфораторами для бурування твердих поверхонь, генератором, автономним освітленням, мотопомпою для відкачування води, різноманітним інструментом,  ремонтними накладками для локалізації витоків газу на трубопроводах різних діаметрів тощо. Такі машини економні та багатофункціональні. Отже, час ліквідації аварійних пошкоджень стає в рази коротшим.

Залишається незмінною під час воєнного стану робота АДС області. Про їх напружений графік свідчить статистика. Протягом доби в опалювальний період виїзд на аварійні виклики відбувався щонайменше 15 разів. Усього сформовано 16 бригад, які за дев’ять місяців поточного  року здійснили 1919 аварійних виїздів.

Також на випадок, коли відсутнє електропостачання, Монастириській дільниці Бучацького управління передано бензиновий генератор потужністю 5,4 кВт. Обладнання призначене для використання при аварійних ситуаціях та як резервне джерело електроживлення.

Оновлення складу техніки - це один із важливих кроків до оптимізації роботи підприємства, що також підвищує оперативність реагування на аварійні ситуації, зменшує простої транспорту через несправності та затрати на ремонт.

Завжди Ваш - "Тернопільгаз"