Dear subscribers! Please pass metrics from the 1st to 5th of each month and in the case of gas smell, emergency call 104 If gas smell detects, call 104
Врізка до газопроводу високого тиску без відключення газопостачання

Врізка до газопроводу високого тиску без відключення газопостачання

26.11.2019 16:23

Підприємством ПрАТ “Тернопільгаз” виконуються роботи з будівництва нових газопроводів. Фахівці організації розробляють технічні умови, виготовляють та погоджують технічну документацію, здійснюють роботи по прокладанню розподільних та внутрішніх газових систем. Виконуючи підведення газу до замовника в с.Гайворонка Теребовлянського району було змонтовано підвідний газопровід та встановлено вузол обліку газу до споживача.
З метою подачі газу споживачу 25 листопада 2019 року спеціалістами ПрАТ “Тернопільгаз” спільно з італійською компанією RAVETTI-Україна було проведено врізку до газопроводу високого тиску без відключення газопостачання та зниження тиску. Таким чином вдалося забезпечити газопостачання без відключення населених пунктів в околицях Зарваницького куща.
Італійська компанія RAVETTI є одним із світових лідерів по виробництву і розробці обладнання для проведення ремонтних робіт на трубопроводах під тиском.