Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
Заміна газопроводу низького тиску у селі Комарівка на Бережанщині

Заміна газопроводу низького тиску у селі Комарівка на Бережанщині

29.09.2022 11:37

Стабільний та безпечний розподіл природного газу можливий за умови вчасної модернізації газових мереж. Підприємство зобов’язане не лише виконувати поточні завдання з підтримки належного стану систем газопостачання, а й за необхідності терміново проводити їх капітальний позаплановий ремонт чи реконструкцію. Ці правила залишаються незмінними і у час війни. 

Протягом трьох років газопровід низького тиску у селі Комарівка на Бережанщині перебував під пильним наглядом працівників Бережанського управління з експлуатації газового господарства. У зв’язку з виявленням витоків газу, незадовільного ізоляційного покриття та корозії прийнято рішення про його обов’язкову заміну. Влітку 2022 року проведено необхідні земляні роботи та замінено 1153 метри газопроводу.  

Новий поліетиленовий газопровід має значно довший термін експлуатації та потребує менших витрат на його обслуговування. Він міцний та надійний, отже очевидним є зменшення виробничих технологічних втрат.  

Роботи виконуються в рамках Програми розвитку ПрАТ «Тернопільгаз» на 2022 рік. 

Ми працюємо, щоб забезпечувати безаварійний та безперебійний розподіл природного газу до кожного споживача!  

Завжди Ваш – «Тернопільгаз»