Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
В Новий рік на новому авто!

В Новий рік на новому авто!

13.02.2020 14:25

Наприкінці 2019 року, вперше серед газорозподільних компаній України, підприємством ПрАТ “Тернопільгаз” придбано 4 електромобілі, які передані районним управлінням з експлуатації газового господарства, а саме: Бережанському УЕГГ, Бучацькому УЕГГ, Теребовлянському УЕГГ та Підволочиській дільниці Збаразького УЕГГ. Транспорт використовується для забезпечення службових потреб підприємства.
Майбутнє електромобілів є очевидним і неминучим. Вкрай важливою перевагою є їх екологічність і економність, тому цей вид транспорту став популярним у всьому світі. Його переваги набирають популярності і в Україні, а впровадження електрокарів заохочується керівництвом підприємства “Тернопільгаз”. До прикладу, зарядка електромобіля обходиться у 5 разів дешевше, ніж заправка звичайного авто пальним, а можливість заряджати його в тих місцях, де є звичайна побутова електромережа є однією з головних переваг цього виду транспорту. Відсутність вихлопів дозволяє ефективно знизити негативний вплив на навколишнє середовище і природу, а обслуговування таких авто коштує в рази дешевше, ніж витрати на експлуатацію та підтримку справного стану бензинового або дизельного транспорту.