Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
“Тернопільгаз” - підприємство, з потужною історією газифікації області понад 70 років

“Тернопільгаз” - підприємство, з потужною історією газифікації області понад 70 років

06.12.2019 11:03

Спочатку — це газифікація практично кожного населеного пункту. Підприємством прокладено понад 12 тисяч кілометрів газопроводів та газифіковано 922 населених пункти з 1050. Тепло в будинках стало звичним явищем.
З 2015 року “Тернопільгаз” є оператором газорозподільних мереж та надає послуги з розподілу природного газу на Тернопільщині. Тепер — це повне технічне обслуговування та ремонт газопроводів і споруд на них. При цьому, складова розподілу природного газу в ціні на газ для кінцевого споживача становить найменшу частинку — 7% від ціни газу у платіжці. Це не плата за сам газ, а лише його фізична доставка по трубі до оселі.
Бригади аварійно-диспетчерських служб ПрАТ “Тернонопільгаз” працюють цілодобово та виконують роботи з попередження та ліквідації наслідків аварійних ситуацій. Підприємством здійснюється ремонт, обстеження та заміна мережі газопроводів. “Тернопільгаз” регулює тиск в системі для стабільної подачі газу в будинки. Працівники підприємства знімають показники лічильників газу та перевіряють цілісність пломб на них, безкоштовно знімають лічильники на державну повірку у населення та надають послуги з ремонту газових приладів.
Тому, газорозподільне підприємство Тернопільгаз” — це, скажімо, “кур’єр”, який доставляє газ по трубі та при цьому обслуговує належний її стан.