Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
Сьогодні хороший студент - завтра відповідальний фахівець

Сьогодні хороший студент - завтра відповідальний фахівець

27.10.2023 15:39

25.10.2023 року  в рамках вивчення курсу «Монтаж, обслуговування устаткування та систем газопостачання» відбулася зустріч керівництва, провідних спеціалістів та фахівці ПрАТ “Тернопільгаз” із студентами та викладачами “Техніко-економічного фахового коледжу НУ “Львівська політехніка”.

На початку зустрічі була  проведена відеопрезентація підприємства «Тернопільгаз», в якій відображено основні аспекти роботи експлуатаційних підрозділів та служб Товариства. Під час трансляції фільму начальник виробничо-технічного управління Володимир ГУТИЙ поінформував слухачів про сторінки історії, розвитку впродовж 75 років та сьогодення нашого підприємства.

Студенти також мали змогу ознайомитись безпосередньо з роботою основних підрозділів, які забезпечують безаварійне та безперебійне газопостачання споживачів області блакитним паливом. Керівники цих підрозділів доступно продемонстрували виробничі процеси, обладнання та устаткування, програмне забезпечення та нові технології, що забезпечують якісне надання послуг, своєчасне реагування на позаштатні ситуації, ремонт та діагностику газового та газоспоживаючого обладнання.  з виробничими новаціями, які застосовуються у роботі. Окрім того, була проведена екскурсія для студентів, адже навчальні екскурсії на виробництві -  річ важлива і  необхідна. Саме вони разом з виробничими практиками передбачають створення умов для наближення змісту навчальних предметів до реального життя, формування у студентів життєво необхідних компетенцій, посилення практичної спрямованості навчального процесу.