Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
Робоча нарада голови правління з керівниками структурних підрозділів

Робоча нарада голови правління з керівниками структурних підрозділів

14.02.2020 11:09

Дотримання якісного та вчасного виконання поставлених завдань, аналіз виконаної роботи та чіткий план дій на майбутнє на особливому контролі у ПрАТ “Тернопільгаз”.
Так, на початку 2020 року, під керівництвом голови правління Олега Караванського було підведено підсумки роботи підприємства у 2019 році. Серед поставлених завдань на 2020 рік варто виокремити проведення технічного обстеження розподільчих газопроводів, а саме: комплексного приладового обстеження стальних газопроводів, поліетиленових газопроводів, їх шурфовий огляд. Щоденне проведення оперативного аналізу отриманих від газорозподільних станцій обсягів природного газу та їх подальший розподіл споживачам, з метою виявлення причин втрат природного газу. Забезпечення можливості своєчасної повірки промислових лічильників газу у непобутових споживачів, згідно вимог кодексу газорозподільних мереж. У разі перевищення строків міжповірочного інтервалу або невідповідності лічильника метрологічним характеристикам, в обов’язковому порядку складається акт про порушення.
У січні-березні 2020 року підприємством планується проведення навчання слюсарів по експлуатації підземних газопроводів за індивідуальною програмою та атестація зварників пластмас. Цього ж місяця планується проведення навчання з подальшою перевіркою знань інженерно технічних працівників, які виконують роботи підвищеної небезпеки. У березні - квітні плануються кущові навчання, з тренувальними заняттями, монтерів по захисту підземних трубопроводів від корозії.
Такі наради проводяться для забезпечення безперебійного і безаварійного газопостачання споживачів Тернопільщини та підвищення якості надання послуг з розподілу природного газу.