Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
Реконструкція шафових газорегуляторних пунктів на Тернопільщині

Реконструкція шафових газорегуляторних пунктів на Тернопільщині

14.12.2022 15:32

Робота працівників газовогого сподарства потребує неабиякої пильності і уваги. З розгортанням повномасштабної війни в Україні зросла і наша відповідальність перед споживачами. Фахівці підприємства готові миттєво реагувати на будь-яку критичну ситуацію, щоб забезпечити безаварійний та безперебійний розподіл природного газу. Незважаючи на загрози,тепло блакитного вогника має зігрівати наші оселі, а віра в перемогу – наші серця.

Тернопільщина налічує понад півтори тисячі шафових газорегуляторних пункти (далі - ШГРП). За допомогою комплексу робіт з технічного обслуговування газових мереж спеціалісти «Тернопільгазу» перевіряють ефективність роботи обладнання ГРП та ШГРП, запірної арматури, установок катодного захисту. Щомісяця, а за потреби і частіше, проводять технічні огляди роботи кожного об'єкту. На початку та наприкінці опалювального періодурегулюють обладнання, один раз на рік – здійснюють його технічне обслуговування.

В умовах війни і надважкої ситуації в державі, колектив «Тернопільгазу» продовжує модернізацію газових мереж та споруд на них. Протягом 2022 року підприємством проведена реконструкція тридцяти одного шафового газорозподільного пунктуу Тернопільському, Чортківському та Кременецькому районах.

Нові споруди європейського зразка змонтовані працівниками районних газових господарств та оснащені сучасним обладнанням, що відповідає вимогам до стандартів будівель і споруд на газопроводах. Проведено благоустрій території навколо кожного об’єкту: встановленоогорожу,інформаційні вивіски, попереджувальні знаки тощо.

Робота нових ШГРП підвищує ефективність функціонування газових мереж, дозволяє стабільно і надійно утримувати тиск у заданих параметрах, убезпечити мережі та газові прилади споживачів від коливань тиску, зменшити витрати технологічного газу. 

Ми працюємо для Вас! Разом до перемоги!

Завжди Ваш «Тернопільгаз»