Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
Реконструкція газових мереж у селах Мирне, Мужилів та Боків Тернопільського району

Реконструкція газових мереж у селах Мирне, Мужилів та Боків Тернопільського району

01.09.2021 15:30

У гранично короткі строки силами Підгаєцької дільниці Бержанського управління з експлуатації газового господарства «Тернопільгазу» частково проведена заміна підвідного газопроводу середнього тиску протяжністю 2950 метрів до сіл Мирне та Мужилів Тернопільського району.  

Попередній сталевий газопровід був у експлуатації з 1996 року. Проте, під час планового комплексного приладового обстеження спеціалісти газового господарства виявили брак труби по повздовжньому шву. Такий дефект призводить до руйнування тіла труби, що спричиняє витік газу та виникнення аварійної ситуації, тому підприємством прийняте беззаперечне рішення про його заміну. 

Наступний об’єкт реконструкції газових мереж у цій місцевості є газопровід низького тиску у селі Боків. Тут проводять заміну труб протяжністю 970 метрів та 26 дворових вводів. 

Роботи проводять згідно затвердженого постановою НКРЕКП Плану розвитку газорозподільної системи на 2021-2030 роки газорозподільного підприємства ПрАТ «Тернопільгаз». Ми працюємо для Вас! 

Завжди Ваш – «Тернопільгаз»