Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
Реконструкція  газорегуляторного пункту та станції катодного захисту у селі Порохова на Чортківщині

Реконструкція газорегуляторного пункту та станції катодного захисту у селі Порохова на Чортківщині

01.12.2021 16:35

Спеціалісти Бучацького управління з експлуатації газового господарства провели реконструкцію газорегуляторного пункту (ГРП) у селі Порохова Бучацької міської громади Чортківського району. Устаткування ГРП призначене для пониження тиску газу та підтримування його на заданому рівні. Оскільки об’єкт введений в експлуатацію ще у 1999 році,  дана будівля потребувала капітального ремонту та великих грошових вкладень, а зношені деталі технологічної лінії не підлягали ремонту - було прийнято рішення замінити існуючий газорегуляторний пункт. Технологічне обладнання нового шафового газорегуляторного пункту (ШГРП) розміщено в металевій шафі, що зменшує витрати на його обслуговування. В даному ШГРП використовується сучасне газорегуляторне обладнання провідних європейських та українських торгових марок, а саме Pietro Fiorentini (Італія) та Breeze (Україна). 

Реконструкція проведена у жовтні 2021 року. На сьогодні 246 житлових будинків та школа безаварійно та безперебійно отримують природний газ в заданих межах тиску. 

Завжди Ваш – «Тернопільгаз»