Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
Прем’єра вистави «Снігова королева» з нагоди Дня Святого Миколая

Прем’єра вистави «Снігова королева» з нагоди Дня Святого Миколая

28.12.2021 09:07

У «Тернопільгазі» підводять підсумки року, що минає. Покрокове оновлення та підтримка належного стану системи газопостачання регіону, забезпечення безперебійної та безаварійної доставки природного газу до кожного споживача у найвіддаленіші куточки області - це щоденна праця 1400 працюючих,  яких з нетерпінням чекають удома. Тому доброю традицією об’єднаної профспілкової організації спільно з адміністрацією підприємства є проведення заходів для дітей та онуків працюючих з нагоди Дня Святого Миколая. Подарувати незабутні емоції і радість для найменших - мета та головне завдання організаторів дійства.  

Так, 18 грудня 2021 року, до Тернопільського академічного обласного драматичного театру ім. Т.Г.Шевченка на прем’єру вистави «Снігова королева» було запрошено юних глядачів з усіх куточків області. Близько 600 учасників заходу, з яких 370 дітей, у теплій дружній та невимушеній атмосфері передноворічного свята знайомились, спілкувались, фотографувались та насолоджувались дійством. А кожен маленький глядач отримав новорічний подарунок від Святого Миколая.  

Ми цінимо наших дітей, які гідні достойного майбутнього, а своєю щоденною працею ми показуємо їм добрий приклад для наслідування. 

Завжди Ваш – «Тернопільгаз»