Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
Порив розподільчого газопроводу середнього тиску у с.Вишгородок Лановецького району

Порив розподільчого газопроводу середнього тиску у с.Вишгородок Лановецького району

24.12.2019 13:10

У вівторок, 17 грудня 2019 року, в аварійно-диспетчерську службу Лановецької дільниці Шумського УЕГГ о 08.35 надійшов виклик про порив розподільчого газопроводу середнього тиску у с.Вишгородок Лановецького району. Подія трапилась внаслідок виконання земляних робіт без погодження газорозподільної організації. З метою локалізації аварійної ділянки було частково припинено газопостачання у с.Вишгородок та повністю у с.Соколівка. Бригадою аварійної газової служби проведено необхідні ремонтні роботи та ліквідовано пошкодження. О 17.00 цього ж дня газопостачання мешканцям було повністю відновлено.
Вартість завданих збитків відшкодовував винуватець аварії.

ПрАТ «Тернопільгаз» застерігає!
Будівельні роботи, риття траншей, ям, котлованів, на відстані менше ніж 15 м від газопроводу, допускаються тільки на підставі письмового дозволу та в присутності представника обласного або районного управління з експлуатації газового господарства. Точне місцезнаходження газопроводу визначає представник газового господарства.
Пам’ятайте! – Пошкодження газопроводів приводить не тільки до великих матеріальних збитків, а й до людських жертв!