Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
Модернізація газових мереж та споруд триває

Модернізація газових мереж та споруд триває

16.01.2023 11:39

«Тернопільгаз» несе відповідальність за безперебійну роботу 228 газорозподільних пунктів області (далі – ГРП). Такі комплекси призначені для редукування тиску газу. Раз на 10 днів фахівці підприємства проводять огляд технічного стану, двічі на рік – регулювання, раз на рік – здійснюють технічне обслуговування обладнання.

Провести реконструкцію газових мереж - це не просто їх полагодити, це забезпечити надійність газопостачання на десятки років уперед. Сьогодення ставить непросте завдання - переобладнати та перебудувати мережі на технологічно вищий рівень, використовуючи сучасні технології. Щоб привести у відповідність ГРП та мережі до нинішніх потреб споживання на території ліцензованої діяльності товариства, необхідно проводити їх реконструкцію.

Незважаючи на випробування війною підприємство виконує модернізацію газових мереж та споруд на них. Успішно завершена реконструкція ГРП у Бережанській, Збаразькій, Монастириській та Підволочиській громадах. На даних об’єктах змонтовано нові сучасні будівлі європейського зразка, встановлено сучасне обладнання, здійснено благоустрій  території.

Підтримка у належному стані та розвиток газорозподільної системи – це наша щоденна робота, аби у ваших оселях було тепло, комфорт та затишок.

Завжди Ваш – «Тернопільгаз»