Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
Гран-прі у мистецькому фестивалі-конкурсі «Веселкове рандеву: європейський стиль» на Одещині

Гран-прі у мистецькому фестивалі-конкурсі «Веселкове рандеву: європейський стиль» на Одещині

16.09.2021 11:45

Тісна дружба поєднує «Тернопільгаз» з громадою смт Доброслав, що на Одещині (селищний голова Людмила ПРОКОПЕНКО). Цьогоріч, уже традиційно, делегація підприємства відвідала селище в рамках проведення Мистецького фестивалю «Веселкове рандеву European Style», який проходив 10-12 вересня 2021 року. В програмі заходу були різнопланові цікаві міроприємства: відкриття нового артоб’єкту «Вуличний співак», виставка картин художників Одещини «Світ на полотні», відео екскурсія «Барселона Гауді», брейн-ринг «Галопом по Європах». Глядачі дякували оваціями Національному Одеському філармонійному оркестру (головний диригент Хобарт Ерл), не хотіли відпускати зі сцени учасників фаєр-шоу «Театр вогню». А ще була міжнародна вечірка з піснями і танцями, з виставкою і дегустацією. 

Неймовірна атмосфера панувала під час параду учасників, котрі в національних костюмах Іспанії, Франції, Куби, Канади, Камеруна, Грузії, України демонстрували самобуття своїх країн. Драйву додали барабанщиці Одеського університету внутрішніх справ та інструментальний колектив місцевої поліції. А ще була презентація місцевої локації «Доброславський Монмартр», галерея під відкритим небом «Жива вічність», а як результат – встановлення рекорду України (до слова, уже шостого в історії Доброслава). 

Фестиваль був атмосферним і особливим завдяки жителям громади і гостям, а також учасникам конкурсів «Танцювальний марафон» та «Добробачення». Саме тут свою творчість дарували людям і наші мистецькі колективи: тріо «Кришталеві роси» та дует «Two Voiсes» (Тетяна Дзюба та Іван Нагачевський). Вразив наш молодий гурт піснями «Дудка» та «Гамерицький край». Виконання було настільки чуттєвим і незвичним, що на естраді «Лісової пісні» їм не було рівних. Молоді таланти отримали найвищу нагороду конкурсу – гран-прі фестивалю. А далі були – емоції, аплодисменти, а ще виступ на головній сцені Доброслава з авторськими феєрверками. Щиро вітаємо з перемогою Тетяну та Івана – гурт «Two Voiсes» і пишаємося талантами «Тернопільгазу»!