Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
До «Тернопільгазу» завітали семінаристи Тернопільської вищої духовної семінарії імені Патріарха Йосипа Сліпого

До «Тернопільгазу» завітали семінаристи Тернопільської вищої духовної семінарії імені Патріарха Йосипа Сліпого

20.01.2022 12:16

Різдвяно-святковий цикл завершується одним з найбільших християнських свят - Богоявлення або Хрещення Господнього.  

Так, сьогодні до «Тернопільгазу» завітав ректор Тернопільської вищої духовної семінарії УГКЦ імені Патріарха Йосипа Сліпого  - отець Іван РИМАР та семінаристи вузу. Ректор привітав колектив підприємства та побажав завжди відчувати присутність Божу, мати у серцях ту благодать, яка допомагає жити та працювати для добра нашої держави. Отець подякував голові правління Олегу КАРАВАНСЬКОМУ за те, що протягом багатьох років він є тим мудрим та добрим керівником, який вміє скерувати людей, розпізнати у кожному талант та надихати працівників з віддачею працювати на благо країни. «Нехай Господь додає сили і наснаги у праці, а Пресвята Богородиця оберігає під своїм омофором та дарує Многії і Благії роки життя», - підсумував отець. 

Голова правління подякував ректору за щирі побажання присутнім та духовне наставництво семінаристам та побажав у це світле свято щирої любові та віри у краще. Він зазначив, що люди мають бути щасливими, а для цього треба бути добрими, цінити та допомагати один одному. Керівник побажав семінаристам, викладачам та колективу доброї життєвої долі, миру та спокою в Україні. 

Щоб серце зігрілося Божою любов’ю, а робочий день став святковіший, гості подарували працівникам підприємства чудове виконання колядок та щедрівок та окропили кабінети святою Йорданською водою.