Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
Для безпеки споживачів – заміна аварійної ділянки газопроводу у Чортківському районі

Для безпеки споживачів – заміна аварійної ділянки газопроводу у Чортківському районі

29.05.2020 11:07

Приладове комплексне обстеження газопроводу проводиться один раз у п’ять років після введення його в експлуатацію. Новозбудовані газопроводи додатково підлягають обов’язковій перевірці через рік після введення в експлуатацію.
Під час виконання таких робіт службою контролю за станом газових мереж Чортківського управління з експлуатації газового господарства було виявлено витоки газу на розподільчому газопроводі середнього тиску. Подія трапилась 21 травня 2020 року. Цей газопровід є підвідним, він з’єднує села Джурин та Джуринська Слобідка Чортківського району. Особливістю, також, є те, що він прокладений під залізничною колією, що складає підвищену небезпеку.
Спеціалісти будівельно-монтажної бригади Чортківського управління газового господарства ПрАТ «Тернопільгаз» негайно локалізували аварійну ділянку методом заміни цієї ділянки газопроводу довжиною 50 м.
Ми працюємо для забезпечення безаварійного та безперебійного газопостачання до кожного споживача!