Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
«Блакитний вогник – 2021» - виступи учасників у Монастириську

«Блакитний вогник – 2021» - виступи учасників у Монастириську

04.11.2021 08:21

«Блакитний вогник» - фестиваль-конкурс художніх колективів та солістів працівників газових господарств області. Його люблять і чекають щороку сотні працівників обласного підприємства «Тернопільгаз». 

У зв’язку з пандемією коронавірусу другий рік поспіль перед підприємством постало питання: проводити цей захід чи ні. Організаторам дійства вдалося знайти вихід. Прослуховування концертних програм учасників поділили на різні дні і, таким чином, зуміли уникнути скупчення людей та дотримались заходів епідбезпеки.  

Вчора відбувся третій день прослуховування учасників Бучацького управління з експлуатації газового господарствата Монастириської дільниці. Конкурсанти подарували глядачам і один одному чудовий концертний день та безліч позитивних емоцій.  

Вітаємо колег та з нетерпінням чекаємо художні номери заключного, четвертого, дня прослуховування, що відбудеться у п’ятницю у Бережанському та Козівському управліннях. 

Завжди Ваш – «Тернопільгаз»