Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
Атестація диспетчерів газового господарства

Атестація диспетчерів газового господарства

30.12.2021 08:33

Центральна аварійно-диспетчерська служба (далі – ЦАДС) - підрозділ екстреного реагування на аварійні ситуації, які виникають на території ліцензійної діяльності ПрАТ «Тернопільгаз». Служба створена для своєчасного запобігання, локалізації та ліквідації надзвичайних ситуацій на об’єктах систем газопостачання, а її працівники цілодобово приймають аварійні виклики та заявки на ремонт газового обладнання. 

З метою перевірки знань та підтвердження рівня професійності диспетчерів ЦАДС у четвер, 16 грудня 2021 року, проведена позапланова атестація цих спеціалістів. Так,  диспетчера служби успішно склали письмовий іспит та, крім цього, пройшли усну перевірку знань. Підтвердження фахових знань надало право атестованим працівникам і надалі якісно виконувати свої обов'язки. 

Шановні споживачі природного газу! 

- якщо Ви відчули запах газу; 
- знизився тиск газу на газових приладах у помешканні; 
- раптово зник газ у Вашому будинку/квартирі чи газифікованому об'єкті; 
- ви помітили, що в роботу газових мереж втручаються сторонні особи; 
- стався вибух чи пожежа, 

терміново телефонуйте за екстреним номером газової служби 104! 

Після отримання виклику диспетчер ЦАДС надає заявнику покроковий інструктаж про вживання необхідних заходів безпеки до приїзду на виклик аварійної газової служби (аварійної бригади). 

Аварійні виклики приймаються цілодобово та виконуються безкоштовно! 

Ми працюємо для Вас!  

Завжди Ваш – «Тернопільгаз»