Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
Пошкодження газопроводу у с.Великий Ходачків

Пошкодження газопроводу у с.Великий Ходачків

02.12.2019 14:43

В суботу, 30 листопада 2019 року, в аварійно-диспетчерську службу Козівського УЕГГ о 15.46 надійшов виклик про порив газопроводу у с.Великий Ходачків. При виконанні земляних робіт по встановленню опори для освітлення пішохідного переходу було пошкоджено поліетиленовий газопровід середнього тиску, що спричинило витік газу. На місце події виїхала бригада аварійної газової служби, яка, з метою локалізації аварійної ділянки, припинила газопостачання мешканцям трьох будинків та провела необхідні ремонтні роботи. О 10.40, в неділю, газопостачання мешканцям було відновлено.
Вартість завданих збитків буде відшкодовувати винуватець аварії.
ПрАТ «Тернопільгаз» вкотре застерігає!
Будівельні роботи, риття траншей, ям, котлованів, на відстані менше ніж 15 м від газопроводу, допускаються тільки на підставі письмового дозволу та в присутності представника обласного або районного управління з експлуатації газового господарства. Точне місцезнаходження газопроводу визначає представник газового господарства.
Пам’ятайте! – Пошкодження газопроводів приводить не тільки до великих матеріальних збитків, а й до людських жертв!