Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
Пошкодження газопроводу у смт Гусятин

Пошкодження газопроводу у смт Гусятин

26.11.2019 16:13

25 листопада 2019 року у смт Гусятин об 11 годині 07 хвилин при виконанні земляних робіт по ремонту водопроводу було пошкоджено поліетиленовий газопровід-ввід низького тиску. Як наслідок, стався витік газу та в газопровід потрапила вода, що спричинило аварійну ситуацію. Подія трапилась по вулиці Незалежності, 54. Сюди терміново прибула аварійна газова служба Гусятинського УЕГГ та, з метою локалізації аварійної ділянки, припинила газопостачання мешканцям сімнадцяти квартирного будинку.
Щоб забрати залишки води з газопроводу терміново проведено роботи по продувці газопроводу та замінено пошкоджену ділянку поліетиленової труби діаметром 50 мм. Відновлення газопостачання споживачам відбулося о 17 годині 45 хвилин.
Вартість завданих збитків буде відшкодовувати винуватець аварії.
ПрАТ «Тернопільгаз» застерігає !
Будівельні роботи, риття траншей, ям, котлованів, на відстані менше ніж 15 м від газопроводу, допускаються тільки на підставі письмового дозволу та в присутності представника обласного або районного управління з експлуатації газового господарства. Точне місцезнаходження газопроводу визначає представник газового господарства.
Пам’ятайте! – Пошкодження газопроводів приводить не тільки до великих матеріальних збитків, а й до людських жертв!